Bedrijfsevents

Een goede naamsbekendheid van uw bedrijf, producten en of diensten is van levensbelang. Dankzij de opkomst van sociale media als Twitter en Facebook is een sterk merk belangrijker dan ooit.
B2B evenementen kunnen u helpen een onuitwisbare indruk achter te laten op uw (potentiële) klanten. U geeft uw wensen door aan Afdeling Events en wij zorgen voor de organisatie en uitvoering van een bedrijfsevenement waarover nog lang zal worden nagepraat.
Afdeling Events neemt u een hoop werk uit handen en zorgt ervoor dat evenementen tot in de puntjes zijn geregeld.

We kunnen u ondersteunen bij:

Congressen en beurzen
Wij nemen u al het voorbereidende werk uit handen voor uw congres, beurs, seminar of vergadering. Van uitnodiging tot locatie en van catering tot sprekers; bij ons bent u aan het juiste adres.

Kick off
Een nieuw seizoen, een nieuwe afdeling of werkwijze? Als u Afdeling Events inschakelt gaat de start van iets nieuws zeker niet onopgemerkt voorbij.

Klantendag
In tijden waarin het steeds meer draait om 'gunnen', zijn trouwe klanten zeer kostbaar. Evenementen van Afdeling Events versterken de band tussen u en uw afnemers.

Productpresentatie
Uw product is gereed en het moment is aangebroken om het aan de buitenwereld te vertonen. Wij zorgen voor een spectaculaire lancering, waarbij niet alleen uw product, maar uw hele bedrijf in de spotlights komt te staan.