Bedrijfsfeesten

Heeft uw bedrijf iets te vieren en wilt u meer dan taart, ballonnen en slingers? Of bent u op zoek naar een effectieve en uitdagende teambuildingsactiviteit? Afdeling Events, specialist op het gebied van bedrijfsfeesten, kan u als geen ander helpen. Wij organiseren een onvergetelijke dag, geheel conform uw wensen. Van het allereerste gesprek tot de grote dag zelf is uw bedrijfsfeest onze zorg. Dat geldt natuurlijk ook voor personeelsuitjes en bedrijfsuitjes.

Afdeling Events ondersteunt u bij:

Personeelsfeest
Een personeelsfeest met entertainment, een themafeest of een avond gevuld met topartiesten? Afdeling Events zorgt voor een avond op een mooie locatie, waarvan u en uw personeel optimaal genieten.

Themafeest
Een Hollywoodfeest, kasteelfeest, gemaskerd bal, VIP–Party, Beach Party, Rio Carnaval Party, Après-Ski Party en ga zo maar door. Wij zorgen voor een geweldig themafeest aan de hand van uw wensen.

Galadiner
Genieten in stijl. De galakleding regelt u zelf, wij verzorgen de rest. Een sfeervolle avond met vele (culinaire) hoogtepunten. Tussen de gangen door geniet u van verrassende optredens, die uiteraard geheel passen bij de sfeer van de avond.

Feest op eigen locatie
Of het nu om een bedrijfskantine gaat of een oude loods. Afdeling Events tovert uw locatie om tot de perfecte plek voor een feest.

Jubileumfeest
Viert u binnenkort het jubileum van uw bedrijf of is er een medewerker 25 jaar in dienst? Wij organiseren uw jubileumfeest van A tot Z. Uiteraard met een persoonlijke invulling en een knipoog naar het verleden.

Teambuildingsactiviteit
Een activiteit met een missie. Een teambuildingsactiviteit van Adeling Events helpt alle neuzen dezelfde kant op te krijgen of te houden. Van een helikopterdropping tot een interactieve game; er zijn legio mogelijkheden

Opening nieuw pand
De opening van een nieuw pand vindt maar één keer plaats. Afdeling Events zorgt voor een onvergetelijke dag met een warme ontvangst van uw gasten, lekkere hapjes en drankjes en een verrassende openingshandeling.