Catering 

Of u nu kiest voor drankjes, hapjes of een compleet diner: De catering van Afdeling Events smaakt zeker naar meer. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod of stel u eigen menu samen.

De menukaart van Afdeling Events staat garant voor een prikkeling van de smaakpapillen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid catering- of barbecuebuffet? De bekende variant: snel, smakelijk en voor ieder wat wils. Een warm, koud en dessertbuffet is een goede optie. Dit kan een thematische maaltijd zijn, maar ook een buffet dat compleet door u is samengesteld.

Houdt u van trendy en luxe? Dan is een walking dinner echt iets voor u. Uw gasten krijgen van begin tot eind een voortdurende stroom van handzame amuse 'styled' gerechtjes geserveerd. Uiteraard in combinatie met mooie wijnen.
Vanwege de constante stroom van kleine, handzame gerechtjes, hoeven uw gasten niet aan tafel plaats te nemen. Hierdoor kan men blijven rondlopen en voortdurend de interactie met al uw andere gasten aangaan. Zowel voor zakelijke als feestelijke evenementen de perfecte oplossing op het gebied van partyservice.

Het klassieke meergangendiner blijft populair. Kies voor drie, vier, vijf of zes gangen en neem uw gasten mee op een culinaire ontdekkingsreis. Bij deze formelere manier van dineren presenteert Afdeling Events mooie, smaakvolle gerechten conform uw wensen.

We zijn ook expert op het gebied van 'live cooking'. Onze koks zorgen voor live entertainment door ter plekke heerlijke gerechten te bereiden. Uw gasten kunnen meekijken, vragen stellen en uitleg krijgen over ingrediënten en kooktechnieken. Daarna staat natuurlijk het proeven centraal.

Afdeling Events levert maatwerk en kan voor uw evenement een uniek cateringconcept leveren. Op een creatieve manier laten wij uw thema en uw wensen naar voren komen. Uw gasten zullen het niet alleen over de goede smaken hebben, maar ook over de manier waarop het gepresenteerd is. Het oog wil immers ook wat.