Feest op uw eigen locatie

Vertrouwd, maar toch verrassend. Zo kunt u een door Afdeling Events georganiseerd feest op eigen locatie typeren. Een sfeervol galadiner in de bedrijfskantine of een spetterend personeelsfeest in een loods? Wij toveren uw vertrouwde omgeving om tot een bijzondere feestlocatie.

Een goede locatie is essentieel voor het slagen van een feest. Afdeling Events heeft een ruim aanbod aan toplocaties, maar een feest in 'eigen huis' behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Sterker nog: De keuze voor de vertrouwde omgeving kan een evenement extra glans geven. Wat is nu mooier dan het jubileum van het bedrijf of een medewerker te vieren op de plek waar jarenlang hard is gewerkt?

Hoe tover je een stoffige loods of volle bedrijfskantine om tot sfeervolle feestlocatie? Op deze vraag heeft Afdeling Events altijd een antwoord. U stelt de ruimte beschikbaar en de professionals van Afdeling Events verzorgen de aankleding en inrichting. Daarbij kunt u denken aan meubilair, glaswerk, servies, verlichting, decoratie, bloem- en groenversiering, stroom en water. Uw medewerkers, relaties en andere gasten zullen versteld staan van de creatieve aankleding van de bedrijfsruimte. En dan moet het feest nog beginnen...

Ook voor het feest zelf bent u bij Afdeling Events aan het juiste adres. Naast de (gedeeltelijke) metamorfose van uw eigen locatie voor personeelsfeest, themafeest, galadiner, jubileumfeest of teambuildingsactiviteit, kunnen we u de complete organisatie uit handen nemen. Indien gewenst verzorgen wij ook het gehele uitnodigingstraject, de samenstelling van een gevarieerd programma en de complete catering.

Bijkomend voordeel van een feest op eigen locatie is dat u in dat geval dankzij de zogeheten 'Werkkostenregeling' geen belasting hoeft te betalen.