Organisatie & Evenementenbureau!  

Afdeling Events is uw specialist voor sportieve en actieve bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Afdeling Events, uw ANIMATOR voor indoor- en outdoor activiteiten.

Wij bieden indoor- en outdoor activiteiten, teambuildingactiviteiten, gemotoriseerde events,  vergaderbreaks en workshops.

Met Organisatie & Evenementenbureau Afdeling Events, haalt u ACTIE én ENTHOUSIASTME in huis. U geeft uw wensen door en hebt vervolgens geen omkijken meer naar de organisatie en uitvoering van uw sportieve bedrijfsevenement, bedrijfsfeest, teamuitje of teambuildingsdag. Wij nemen u al het werk uit handen om u te ONTZORGEN en een dag vol SPORTIEVE belevenis te geven met een knipoog en een lach ;-)  

Afdeling Events is een enthousiast, gastvrij en sportief bureau met flair, vooral actief in het midden van Nederland, op de prachtige Veluwe en de Gelderse Vallei. 

Wat kan Afdeling Events voor u betekenen?
- Activiteiten
-
Locatie
-
Catering


Naast sportieve uitjes kunnen bedrijven/particulieren ook bij Afdeling Events aankloppen voor een eventmanager/partymanager, instructeur of opleider. Zit u met de handen in het haar?, zoekt u een creatief of sportief iemand?, zit u in tijdsnood?, heeft u hulp nodig op organisatorisch vlak? Huur mij in en laat mij uw tijdelijke Afdeling Events zijn!