Inrichting

Niet alleen de locatie zelf, maar ook de inrichting van de ruimte is belangrijk voor een geslaagd evenement. Een sfeervolle en praktische inrichting zorgt ervoor sfeer dat uw gasten zich op hun gemak voelen en dat het door u gekozen programma optimaal uit de verf komt.

Zoals peper en zout onmisbaar zijn voor een heerlijk gerecht, is de inrichting een belangrijke 'smaakmaker' van uw evenement. De creatieve professionals van Afdeling Events weten als geen ander wat nodig is om uw diner, feest, opening, congres of ander evenement tot een succes te maken. Wij bieden maatwerk. Het maakt niet uit of u kiest voor een complete restyling van een locatie voor bijvoorbeeld een themafeest of slechts het leggen van enkele accenten. Bij Afdeling Events bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met meubilair, glaswerk, servies, verlichting, decoratie, bloem- en groenversiering, stroom en water. Afdeling Events zorgt ervoor dat de locatie geheel naar uw wens wordt ingericht.

Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u de inrichting volledig aan Afdeling Events overlaten. Wij regelen het transport van alle benodigdheden naar de locatie en zetten alles op de juiste plek. Na afloop van het evenement namen wij de inrichting weer mee. Afdeling Events neemt u al het werk uit handen en zorgt ervoor dat u met uw gasten geniet van een geweldig evenement.