Klantendag

'De klant is koning', een ouderwets spreekwoord met een actuele lading. De economie stagneert, consumenten en bedrijven nemen hun uitgaven nog kritischer onder de loep. Verkopen draait niet meer alleen om scherpe prijzen en goede service, maar is bovenal een kwestie van gunnen. Afdeling Events kan als geen ander een klantendag organiseren helpt u uw trouwe klanten te behouden. Als u de band met uw kopers versterkt, zult u in de toekomst meer business genereren.

Afdeling Events helpt u de goede snaar te raken bij uw relaties. Wij staan garant voor een aantrekkelijk programma voor uw klantendag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een incentive, een compleet dagje uit. Er zijn legio mogelijkheden om uw klanten of relaties te motiveren. Een unieke mogelijkheid om in een informele setting uw klanten te bedanken voor hun jarenlange steun, nieuwe diensten en producten onder de aandacht te brengen en te netwerken. Afdeling Events zorgt dat het u en uw relaties aan niets ontbreekt. Doordat u zich niet druk hoeft te maken over de organisatie kunt u zich volledig op uw gasten richten.

Uiteraard is het ook mogelijk uw relatiedag op eigen locatie te houden. Afdeling Events is creatief en bedenkt een origineel concept dat volledig overeenkomt met uw wensen. Wij zorgen voor passende inrichting en styling, de complete catering en een aantrekkelijk programma. Van inspirerende sprekers tot artiesten en van een goochelaar tot een springkussen voor de kinderen; wij zijn een kei in een relatiedag organiseren en laten al uw wensen in vervulling gaan.