Opening nieuw pand

De tijd van plannen maken en bouwen zit er eindelijk op. De steigers en de bouwkeet zijn verdwenen; uw nieuwe of verbouwde pand is klaar voor gebruik. Uiteraard laat u deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij gaan. Afdeling Events helpt u bij de organisatie van een feestelijke opening die niet alleen uw eigen locatie, maar uw hele bedrijf in de schijnwerpers zet.

De opening van een nieuw pand vindt maar één keer plaats, dus het is belangrijk dat alles vlekkeloos verloopt. Of u het nu bescheiden of groots wilt aanpakken maakt niet uit. De organisatie kunt u met een gerust hart aan Afdeling Events overlaten. U geeft uw wensen aan en wij bedenken een concept dat volledig past bij de filosofie en uitstraling van uw onderneming. De opening wordt een geweldig feest op eigen locatie.

Indien gewenst regelt Afdeling Events niet alleen de opening zelf, maar nemen we u ook het gehele uitnodigingstraject uit handen. Een geslaagde opening begint met een creatieve uitnodiging.

Op de dag van de opening zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij zorgen voor een feestelijke aankleding van uw pand en verwennen de genodigden met heerlijke hapjes en drankjes. Mag entertainment in uw ogen niet ontbreken? Geen probleem. Afdeling Events regelt artiesten, een band of een dj.

De techniek is bij ons eveneens in goede handen. Onze geavanceerde apparatuur voor beeld, licht en geluid zorgt ervoor dat iedereen uw speech, presentatie of bedrijfsfilm op de voet kan volgen.

De officiële openingshandeling is het moment suprême van ieder openingsevenement. Wij hebben creatieve ideeën die verder gaan dan het standaard doorknippen van een lintje. Laat u verrassen!