Personeel

Alle noodzakelijk voorbereidingen zijn getroffen. Samen met de creatieve mensen van Afdeling Event heeft u een geweldig evenement in de steigers gezet. Het is tijd voor de uitvoering. Ook nu hoeft u zich geen zorgen te maken. Het ondersteunend personeel van Afdeling Events neemt u op het moment suprême al het werk uit handen.

Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich meer dan welkom voelen en het evenement honderd procent kunnen beleven. Dat betekent geen lange zoektocht naar een parkeerplaats en geen lange wachtrijen bij de garderobe of toiletten. Afdeling Events is een synoniem voor gastvrijheid en is de oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Wat kunnen wij zoal voor u regelen?
- Parkeerbegeleiders
- Verkeersregelaars
- Hostesses
- Barmedewerkers
- Flairtenders
- Koks
- Garderobemedewerkers
- Toiletjuffrouwen
- Kassamedewerkers
- Ticketingmedewerkers
- Beveiligingspersoneel
- Chauffeurs

Ook voor een partymanager of eventmanager kunt u een beroep doen op Afdeling Events. Wij staan klaar om u te helpen bij de gehele operationele uitvoering van uw evenement. Ideaal bij piekdrukte, ziekte of een last-minute evenement. Aan de hand van uw draaiboek zorgen wij ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Tenslotte hebben we een gezamenlijke missie; zorgen voor een meer dan tevreden gast en opdrachtgever.