Techniek

Stroomvoorziening, loepzuiver geluid, haarscherp beeld en de juiste verlichting. De technici van Afdeling Events staan voor u klaar om uw evenement een extra impuls te geven.

In de aanloop naar het evenement doen we een nulmeting op de evenementenlocatie. Vrijwel overal is stroom beschikbaar, maar zijn de voorzieningen voldoende voor uw evenement? Afdeling Events checkt de situatie en zorgt indien nodig voor extra capaciteit.

Aan de hand van het programma bespreken we met u welke apparatuur nodig is voor het evenement. Dat bespaart u veel tijd en kopzorgen.

Ons aanbod is uitgebreid, variërend van beeldschermen en beamers voor presentaties tot geluidsapparatuur, verlichting en complete podia voor spetterende feesten. Daarnaast kan Afdeling Events draadloos internet regelen voor al uw gasten, erg handig voor een congres, seminar of workshop.

De professionals van Afdeling Events zorgen voor het transport van de technische benodigdheden, de aansluiting van de apparatuur en een goede inpassing van de techniek op de locatie. Uiteraard leggen wij ook glashelder uit hoe alles werkt. Ziet u het niet zitten om zelf de knoppen te bedienen? Geen enkel probleem. In dat geval verzorgt Afdeling Events ook de technische uitvoering.