Themafeest

Wilt u met uw medewerkers even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en genieten van een spetterend feest in een bijzondere omgeving? Dan is een themafeest van Afdeling Events echt iets voor u. Wij zorgen voor catering, entertainment en decoratie die past bij het feestthema. Ook voor de locatie, licht en geluid en personeel bent u bij ons aan het juiste adres.

Afdeling Events heeft een breed aanbod aan themafeesten, maar uiteraard mag u zelf ook een thema voor het feest aandragen. Hieronder treft u een kleine greep uit ons aanbod.

Hollywoodfeest
Samen met uw gasten betreedt u de feestlocatie over de rode loper, terwijl een 'paparrazi-fotograaf' plaatjes schiet. Eenmaal binnen volgt een avond vol glitter en glamour, met verrassende optredens.

Kasteelfeest
Duik in het verleden en ga terug naar de Middeleeuwen. Lakeien, herauten en troubadours zorgen voor een onvergetelijke avond voor boeren, burgers en buitenlui.

Gemaskerd bal
Sfeervolle muziek, fraaie kostuums, een chique zaal en...maskers. Wie vraagt u ten dans? Geniet van een feest zoals de rijken der aarde dat honderden jaren geleden deden.

Beach Party
De zon is ondergegaan, maar het feest 'op het strand' gaat door. Bloemenkransen, zwoele zomermuziek, cocktails en speciale zomerkleding maken de beachparty compleet..

Rio Carnaval Party
Samba! Gooi de heupen los tijdens de Rio Carnaval Party. Ga een avond op de Braziliaanse tour met swingende ritmes, kleurrijke verentooien en spetterende acts.

Après-Ski Party
Sneeuw, ski's en schnapps zorgen voor een sfeervol decor. Treedt in de voetsporen van 'Anton aus Tirol' en beleef een avond vol winterse gezelligheid.